Jordan Henderson:– Det er en vanskelig situasjon for Philippe

Jordan Henderson om hvordan Coutinho-situasjonen påvirker de andre spillerne.

14. aug 2017 kl 21.05 Arve Vassbotten

Mandag kveld holdt Jürgen Klopp og Jordan Henderson pressekonferanse foran møte med Hoffenheim i Champions League-kvalifiseringen.

Det ble selvsagt flere spørsmål om Philippe Coutinho til begge. Jürgen Klopp var lite snakkesalig rundt temaet, og insisterte på at hans tanker kun kretset rundt spillerne som er tilgjengelige til tirsdag.

Jordan Henderson var på sin side mer åpen om situasjonen med at Coutinho har bedt om å forlate klubben.

Påvirker ikke laget

Det første spørsmålet han fikk om situasjonen var: «I din rolle som kaptein, hva er dine tanker om Coutinho-situasjonen og hvordan påvirker det garderoben at en spiller vil dra videre?»

– Det er en vanskelig situasjon for Phillippe, og uansett hva jeg sier vil nok ikke bedre situasjonen. Men som spillere er vi fullt fokusert på jobben vi har foran oss - og kampen. Som spiller forventer man at det skjer slike ting i overgangsvinduet, og at spillere kommer og drar. Men som spiller må man fokusere på det som er viktig for laget, og at vi jobber sammen. Nå er det viktigste selvsagt kampen i morgen. Det er det største fokuset for laget, og det burde ikke påvirke oss i det hele tatt.

Hvis du spør alle spillerne, så vil de si at han er en spiller i verdensklasse og at de ønsker at han skal bli.Jordan Henderson om Coutinho
VIL BEHOLDE COUTINHO:
VIL BEHOLDE COUTINHO:  Jordan Henderson er klar på at alle spillerne ønsker at Coutinho skal bli.

– Alle ønsker han skal bli

– Men du ønsker at han skal bli?

– Ja, selvsagt. Hvis du spør alle spillerne, så vil de si at han er en spiller i verdensklasse og at de ønsker at han skal bli.

– Kan du, som kaptein, ha noen innflytelse på situasjonen?

– Det er et godt spørsmål. Men jeg føler at hvis jeg har samtaler med Phil så er det privat, og kan ikke si noe om det. Jeg tror ikke jeg kan påvirke situasjonen. Men jeg kan ha samtaler med han. Han er en lagkamerat og jeg står han nær siden jeg har spilt med han i flere år, og har stor respekt for han. Men når alt kommer til alt, uansett hva beslutningen blir så har det ikke noe med meg å gjøre, svarte Henderson.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]