– Det føles fortsatt merkelig

Martin Kelly skal spille mot barndomsklubben på Anfield for fjerde gang.

17. aug 2017 kl 12.00 Einar Kvande

Martin Kelly sluttet seg til Liverpool som sjuåring, og fikk 62 førstelagskamper for Anfield-klubben. På lørdag gjester han L4 for fjerde gang som Crystal Palace-spiller.

– Det er merkelig å komme tilbake til Anfield. Jeg var i Liverpool fra jeg var sju år gammel, så det var min barndomsdrøm å spille for Liverpools førstelag, sier Kelly i et intervju med Liverpoolfc.com.

Forsvarsspilleren forlot Liverpool til fordel for Palace i august 2014.

– Det vil alltid være spesielt å komme tilbake. Det var veldig merkelig første gang, men nå blir det fjerde gang, så jeg har blitt litt mer vant til det.

Full pott

Kellys tre tidligere besøk på Anfield som Palace-spiller har gitt gjestene full pott – ni poeng!

– Alle tre kampene har vært gode kamper for en nøytral tilskuer, men ikke spesielt bra for Liverpool-fansen, sier 27-åringen.

– Vi pleier vanligvis å få gode resultater mot storklubbene. Vi har latt Liverpool ha ballen, og så har vi brukt hurtigheten vi har i laget på kontringer. Det har fungert bra de siste kampene vi har spilt på Anfield.

Treningskamp i Hong Kong

Liverpool vant som kjent 2-0 over Palace i semifinalen i Premier League Asia Trophy i juli. Kelly spilte bare det siste kvarteret av den kampen.

– Vi møtte hverandre i Premier League Asia Trophy, så Liverpool er kanskje mer klar over hvordan vi spiller nå. Men vi har vår kampplan, som forhåpentligvis vil fungere igjen, for fjerde gang.

Kelly legger imidlertid ikke så mye vekt på denne sommerkampen.

– Preseason er noe annet enn Premier League. Da handler det om å komme i form, og du forsøker å finne ut hvordan du vil spille når alvoret starter. Det var en god test å møte Premier League-motstand, og forhåpentligvis ga det oss også litt bedre innsikt i hvordan vi skal spille mot Liverpool på Anfield.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]