- Dette er en finale for oss

Jürgen Klopp legger ikke skjul på hvor viktig et avansement til gruppespillet i Champions League vil være.

23. aug 2017 kl 09.46 Torbjørn Flatin

Et fullsatt Anfield, med det største tilskuertallet i en hjemmekamp for Liverpool i Europa siden 1978, vil være preget av forventninger og nerver når de røde skal forsvare en 2-1 ledelse i returkamp mot Hoffenheim i kveld. Prisen for avansement er plass i gruppespillet i Champions League.

Med andre ord en meget viktig kamp både sportslig og økonomisk. Jürgen Klopp sammenligner det med en finale.

- For meg gir det ikke fornuft å tenke på konsekvensene med et tap, hvis du har en stor sjanse, forklarte Klopp til pressen før møtet med tyske Hoffenheim.

- Er det bra å komme til en finale? Ja. Er det bra å tape den? Nei. Alt du kan gjøre er imidlertid å satse det du har.

- Vi har et godt utgangspunkt, og med Anfield i ryggen må vi levere varene.


Ingen garanti

- Jeg kjenner til historien om Anfield og kvelder i Europa. De er virkelig spesielle og vi behøver disse spesielle kveldene, sier manageren videre om skjebnemøtet.

- Når alt kommer til alt er det fortsatt bare en fotballkamp og jeg vil ikke si til spillerne på forhånd hva som blir følgende dersom de taper. Du må vise organisering, tøffhet og være konsentrert hele tiden.

- Vi gjorde en positiv kamp i Hoffenheim og må gjøre det samme igjen.

- Vanligvis tror folk i England at oppnå en 4.plass og du er videre, men i år er det annerledes. Motstanderne er sterkere. Vi vet at ingen ting er garantert, men alt er mulig og det er godt nok for oss.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]