– Dette er ikke et stort resultat ennå

Georginio Wijnaldum tar ikke avansement i Champions League for gitt, selv etter 2-1 borte mot Hoffenheim.

16. aug 2017 kl 10.21 Einar Kvande

Liverpool gjorde to viktige bortemål på Rhein-Neckar-Arena, men Liverpools nederlandske midtbanespiller mister ikke bakkekontakten av den grunn.

– Jeg ønsker ikke å karakterisere dette som et stort resultat. Det er et godt resultat, verken mer eller mindre, slår Wijnaldum fast til Liverpoolfc.com.

– Det vil være et stort resultat dersom vi står igjen som vinnere etter to kamper, og vi er klare for gruppespillet i Champions League. Så dette er ikke et stort resultat, bare et godt resultat, resonnerer nederlenderen.

Ingen enkel kamp

Wijnaldum syntes oppgaven i Tyskland ble veldig vanskelig.

– Jeg må si at kampen ble veldig vanskelig, for Hoffenheim spilte med tre bak og fem på midtbanen, så det ble vanskelig for oss å stenge rommene. Men jeg synes vi gjorde det bra, da vi skapte en del sjanser, noen av dem var store også. Vi kan være fornøyd med kampen.

Hoffenheims sene reduseringsmål irriterer dog nederlenderen.

– Det irriterer meg at vi slapp inn ett mål. Vi sluttet å forsvare oss. Det var et flott mål av spissen, men vi skulle ha forsvart oss bedre i forkant, så ville han ikke fått sjansen. Men det skjedde, og vi må omstille oss og gjøre jobben i neste uke.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]