– Dette er lønn for strevet

Alberto Moreno har vunnet tilbake venstrebackplassen, og mener at det er belønning for det harde arbeidet han har lagt ned denne sommeren.

19. aug 2017 kl 10.37 Einar Kvande

Moreno har startet begge Liverpools to første kamper denne sesongen, etter at han bare fikk starte åtte kamper forrige sesong.

– Dette er belønningen for den gode jobben jeg har gjort under preseason i sommer, etter et veldig, veldig vanskelig år for meg, sier spanjolen i et intervju med Liverpoolfc.com.

– Fjoråret var veldig vanskelig. Jeg var bestemt på å jobbe enda hardere i sommer, og jeg er blitt belønnet for dette siden jeg spiller og gjør ting bra.

– Jeg har konsentrert meg om å spille i 90 minutter, være fokusert og aldri miste konsentrasjonen. Jeg har vært på hugget, og spiller på den måten jeg kan spille.

– Dersom jeg fortsetter å spille slik, kan jeg være veldig nyttig for Liverpool. Jeg må bare fortsette slik jeg har begynt, sier venstrebacken.

Opptatt av å beholde plassen

Moreno har henvist James Milner til innbytterbenken og Andy Robertson til tribunen. Nå er spanjolen opptatt av å beholde plassen.

– Jeg jobber for å bli stabil. Jeg må ikke begynne å henge med hodet, men prestere opp mot mitt beste på trening, slik at jeg er fremst i køen når helgen kommer. Jeg må jobbe, jobbe, jobbe.

25-åringen har fått gode skussmål av manager Jürgen Klopp i sommer, noe som genererer selvtillit.

– Når manageren roser deg, blir du stolt som spiller. Det betyr at du gjør en god jobb, og gjør ditt beste for laget. Det er viktig, og jeg akter å fortsette slik.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]