– Dette er på ingen måte over

Kaptein Jordan Henderson advarer mot å ta seieren på forskudd mot Hoffenheim. Det gjenstår minst 90 minutter.

16. aug 2017 kl 10.58 Einar Kvande

Henderson irriterer seg over det sene baklengsmålet som gjestene slapp inn på Rhein-Neckar Arena, og skulle gjerne vært den scoringen foruten foran returkampen på Anfield.

– Vi er skuffet over målet vi slapp inn. Vi ønsket definitivt å holde nullen foran returen på Anfield, uttalte Henderson til BT Sport etter kampen.

– Totalt sett må vi imidlertid være fornøyd med resultatet og hvordan vi spilte til tider. Jeg synes vi var veldig farlige på kontringer, og skulle trolig ha gjort noen mål til. Men vi er fornøyd med å ta med oss et 2-1 resultat til Anfield.

Tøff kamp

– Vi visste det ville bli en tøff kamp. Vi studerte deres styrker og svakheter. De har et veldig sterkt lag. Vi visste det ville bli vanskelig.

– Simon gjorde en veldig god redning på straffesparket deres, og holdt oss inne i kampen i en tidlig fase, og selvtilliten vår vokste utover i kampen. Vi kunne trolig ha gjort noen flere mål.

– Men dette er ikke over ennå. Det skal spilles en kamp til, på Anfield, så vi må sørge for at vi leverer en ny god prestasjon som kan ta oss til gruppespillet.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]