– En real utfordring

Klopp «forventet» at Liverpool skulle trekke Hoffenheim, og gleder seg til dobbeltoppgjøret.

4. aug 2017 kl 17.03 Marius Rabben

– Det har vært klart siden første øyeblikk vi fikk vite hvem vi kunne møte at det ikke ville bli noen enkle kamper, sier Jürgen Klopp til Liverpoolfc.com etter dagens playoff-trekning i Champions League.

Hoffenheim, på fjerdeplass i Bundesliga forrige sesong, er rødtrøyenes siste hinder før gruppespillet. Liverpools manager kjenner svært godt til den tyske klubben.

– Det ble Hoffenheim, og det er absolutt ikke enkelt. Men vi bør aldri glemme hva de tenkte idet de så trekningen. Dette var ikke det beste de kunne få, påpeker han.

Ung manager med ungt lag

Klopp beskriver motstanderen som svært interessant, og sier han hadde en følelse av at det ville bli et lag fra hjemlandet.

– Faktisk var dette det jeg forventet da jeg så på. Hvis det er mulighet for det, virker det alltid som om vi tar det tyske laget. Sorry!

– Jeg lever greit med dette, er glad for å vite det, og nå kan vi begynne forberedelsene. De er et sterkt lag, som alle kan tenke seg. Når du kommer på fjerdeplass i Tyskland, har du et bra lag.

– Det er en veldig interessant klubb. De har mange gode, unge spillere. De har mistet to av dem, (Sebastian) Rudy og (Niklas) Süle, til Bayern, og har måttet forandre litt. De har en veldig ung manager (Julian Nagelsmann), bare 30 år, som er veldig talentfull.

Den første kampen spilles tirsdag 15. august i Tyskland, med returen på Anfield onsdag 23. august. Begge oppgjørene sparkes i gang kl. 20.45. Se hvordan du bestiller turpakke her!

– Dette er en real utfordring, men jeg gleder meg. Først skal vi spille mot Watford, men samtidig forbereder vi oss til Hoffenheim, og det er veldig spennende.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]