– En veldig tøff kamp

Joe Gomez mener Jürgen Klopps pauseprat bidro til seieren.

21. aug 2017 kl 15.50 Arve Corneliussen

– Det var en veldig tøff kamp. De hadde flere våpen fremover, og var et bra angrepslag. Vi måtte være sterke, og det var godt å få inn målet til slutt, sier Joe Gomez til Liverpoolfc.com.

Den skadeplagede forsvarsspilleren fikk sin første Premier League-start siden september 2015. Han forteller at Jürgen Klopp ba spillerne være tålmodige gjennom kampen.

– Sjefen vet hvordan han skal holde dampen oppe og få oss til å ha troen. Vi visste at dersom vi ikke lot oss frustrere, ville målet komme. Til slutt kom det. Deretter handlet det bare om å hale seieren i land, forklarer Gomez.

Hyller Mané

– Mané er lynrask, og han er klinisk i tillegg. Det er fantastisk å ha den angrepsstyrken vi har. Vi har så mange alternativer fremover – bare se på da Salah og Solanke kom innpå. Det er fint å ha slike spillere i bakhånd, og til slutt var det angrepet vårt som skaffet tre poeng, mener han.

Samtidig som Joe Gomez gikk gjennom skademarerittet, gikk Danny Ings gjennom mye av det samme. Ings var en av de første til å gratulere Gomez med Premier League-comebacket.

– Han er en veldig god venn av meg, som de fleste vet. Jeg er i skyene over at han er tilbake, og det samme går åpenbart motsatt vei, sier Gomez.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]