SNART LIVERPOOL-SPILLER  Alle parter synes nå å ha blitt enige om en overgang for Alex Oxlade-Chamberlain fra Arsenal til Liverpool.

Er kommet til enighet med Arsenal

Liverpool og Arsenal er blitt enige om en overgangssum for Alex Oxlade-Chamberlain.

Det er journalisten Melissa Reddy, med gode kontakter i Liverpool-leiren, som melder at Liverpool er blitt enige med Arsenal om en overgangssum på 35 millioner pund for Alex Oxlade-Chamberlain. 

Forhandlingene med Arsenal ble fullført raskt i ettermiddag etter at Liverpool gikk med på å matche Chelseas bud.

David Ornstein og John Cross, som er journalister med gode kontakter i Arsenal, hevder at totalbeløpet er 40 millioner pund og at de siste fem millionene kan havne hos Arsenal-kasseren dersom visse klausuler innfris.

Liverpool Echo-journalist James Pearce melder også at avtalen er i boks, og sier som Reddy at overgangsbeløpet er rundt 35 millioner pund. Pearce opplyser også at Oxlade-Chamberlain vil gjennføre den medisinske testen på St George's Park i kveld.

Ifølge tidligere BBC-journalist Ben Smith vil midtbanespilleren få en seksårskontrakt med Liverpool.

Dersom alt går etter planen vil Oxlade-Chamberlain signere Liverpool-kontrakten før han flyr til Malta med det engelske landslaget i morgen, torsdag. England spiller VM-kvalifiseringskamp mot Malta fredag kveld.