James Pearce:– Liverpool er forberedt på å bruke 150 millioner pund

Liverpool står foran to hektiske døgn før overgangsvinduet stenger. Flere vil forsvinne, men ikke Coutinho.

29. aug 2017 kl 22.30 Arild Skjæveland

Liverpool er klare for å knuse sin egen overgangsrekord to ganger til før overgangsvinduet stenger torsdag kveld.

Det skriver Echo-journalist James Pearce i en oppsummering når det nærmer seg stenging.

Lemar først

Liverpool fikk tirsdag avslått et bud på 65 millioner pund for Thomas Lemar, men er villig til å strekke seg til 75 millioner pund. Ifølge Pearce har forhandlingene mellom partene fortsatt utover dagen i dag.

Tidligere i kveld har Monaco bekreftet at de har sikret seg Keita Balde for 30 millioner euro fra Lazio, og Stevan Jovetic fra Sevilla.

Lemar skal ønske seg til Anfield, men Liverpool må jobbe med å overbevise Monaco om å la han gå.

Van Dijk-avgjørelse sent

Pearce tror overgangssagaen rundt Van Dijk vil bli avgjort i siste time. Forholdet mellom Liverpool og Southampton er ikke bra, og sørkystklubben insisterer på at nederlenderen ikke vil bli solgt.

Arsenal og Chelsea vurderer begge å legge inn et bud før overgangsvinduet stenger, og Liverpool vil da se om et gigantbud på 75 millioner pund kan få overbevist Southampton.

Liverpool må trø varsomt for å ikke provosere the Saints, men spilleren selv skal fortsatt ønske seg til Anfield.

Coutinho selges ikke

Det har vært mange rapportert på sosiale medier i dag om at Liverpool omsider skal ha bestemt seg for å selge Philippe Coutinho til Barcelona, og at Thomas Lemar er ment å være hans erstatter. Det er ikke tilfelle ifølge Echo sin mann.

Fra Anfield blir det benektet at Coutinho selges, og ingenting har forandret seg. Klopp har planer om å ta Coutinho tilbake i troppen etter landslagspausen.

Flere vil forsvinne ut

Liverpool avslo et bud på 25 millioner pund for Mamadou Sakho i dag, men det er ventet at Palace vil komme tilbake med et bud tilsvarende Liverpools prisforlangende på 30 millioner pund. Sakho ønsker seg til Selhurst Park.

Lazar Markovic kan havne i Watford på lån. På Anfield håper de fortsatt på et salg, men må kanskje finne seg i at det blir en ny utlånsavtale.

Divock Origi er ønsket i Monaco, Marseille, Wolfsburg, Bayer Leverkusen, Werder Bremen, Newcastle og Tottenham.

Ryan Kent kan velge mellom mange Championship-klubber, men dersom Klopp vil låne ham ut er Bundesliga det mest sannsynlige. Hannover 96 og SC Freiburg skal begge være interessert.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]