– Forstår ikke hvorfor noen skulle ønske å forlate Liverpool

Jürgen Klopp er veldig fornøyd med framgangen til Liverpool etter at han kom til klubben.

17. aug 2017 kl 23.56 Arve Vassbotten

Jürgen Klopp mener framgangen som har vært siden han ankom Merseyside burde overbevise stjernespillerne, som Philippe Coutinho, om at de kan oppfylle alle sine ambisjoner på Anfield.

– Jeg vil aldri snakke om noe jeg har diskutert med en spiller. Men som du kan forestille deg, så syns jeg på generell basis at for hver eneste spiller er Liverpool en veldig bra klubb, og vi er et veldig bra lag for tiden, sier Jürgen Klopp i et intervju med Liverpool Echo.

Positiv til prosjektet

– Vi har en god alder på gruppen. Vi har veldig unge gutter og vi har erfaring, en veldig god miks og vi er på rett vei. Jeg mener vi har kvittet oss med forventningen fra 20 år siden og skapt våre egne forventninger. Nå forventer alle mye av oss på grunn av det vi gjorde forrige sesong.

– Jeg er fornøyd med situasjonen og jeg er veldig positiv til prosjektet Liverpool. Jeg ser ikke mange grunner til at noen spiller skal forlate klubben for øyeblikket.

Klopp understreker at han savner å ha spillere som Coutinho og Adam Lallana tilgjengelig i seriestarten.

– Å ikke ha Philippe tilgjengelig for oss er ikke kult, men det har skjedd. I min første sesong hadde han hamstring-skade. Vi trenger alltid å tilpasse oss. Slik er det. Alle lag i verden vil savne en kreativ spiller av hans kaliber uansett hvilken posisjon han spiller i. Det er ikke så bra, men jeg er vant med det.

– Med måten Hoffenheim spilte på skulle jeg gjerne fått involvert Adam Lallana i den kampen. Han kunne forandret ting for oss. Når en god spiller ikke er tilgjengelig er det ikke bra, sier han.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]