Sett opp de 11 du mener bør starte:Fortjener Robertson å starte?

Liverpool.no-redaksjonen har sagt sin mening om hvem som bør begynne mot Hoffenheim. Nå kan du gjøre det samme.

22. aug 2017 kl 21.46 Arve Vassbotten

Onsdag klokka 20.45 skal Liverpools Champions League-skjebne avgjøres når Hoffenheim kommer til Anfield, etter at Liverpool vant 2-1 borte i Tyskland.

Under kan du se hvem Liverpool.no-redaksjonen mener bør starte kampen, men du kan også selv sette opp laget du mener bør starte i vår «lagvelger».

Ta ut ditt lag, trykk på Twitter-symbolet øverst til høyre og del på Twitter med hasttag#LFC11NOR

Alle bidrag vises nederst i artikkelen.

Tores lag

Tore Hansen:
Jeg ville gjort et par endringer på laget som spilte bortekampen mot tyskerne. Robertson inn på venstrebacken i stedet for Moreno er muligens det mest iøynefallende? Jeg synes skotten gjorde det såpass bra i helga at han fortjener mer spilletid. Av en eller annen grunn er jeg dog nokså sikker på at Klopp fortsetter med Moreno. Sistnevnte har ikke gjort skam på seg i de første kampene, men har fått mange muligheter uten å klare å spille seg inn. Det er på tide med et bytte. Robertson mangler kanskje litt lite rutine, men det virker som han har mer balanse i spillet og jeg likte involveringene hans fremover på banen.

Det er ikke vanskelig å forstå hvorfor Klopp ønsker seg inn en mann som Keita. Henderson, Wijnaldum og Can blir ofte lite dynamiske sammen og gir for lite gjennombruddskraft fremover, selv om vi har nok av andre offensive krefter i laget. Jeg ser gjerne at jeg blir motbevist, men følelsen er at vi ikke helt klarer å kjempe i toppen uten at en kapasitet som Keita kommer. James Milner er kanskje ikke et sexy valg i stedet for Can, men vi trenger et rutinert hode i denne kampen. Milner har vært bra og han bør fortsette på midtbanen. Can er den spilleren jeg ofte synes sliter med å finne plassen sin. En talentfull spiller, men prestasjonene varierer foreløpig for mye.

Torbjørns lag

Torbjørn Flatin:
Ganske spesielt å bruke en bakre firer med Gomez, Klavan, Matip og Robertson mot Crystal Palace. Og ganske deilig å se en venstreback som kunne slå presise innlegg med venstrefoten i fart(!) Andy Robertson er mitt definitive førstevalg på venstrebacken nå.

Henderson og Wijnaldum har startet sesongen skuffende. Jeg er ikke overbevist om at Hendo er helt over sine problemer med føttene, mens Gini ikke er i form av en eller annen grunn. Ut fra det som er vist de siste par kampene er James Milner en klar kandidat, og det kunne vært spennende å se Marko Grüjic fra start. Uansett mangler den rette balansen med kreative Coutinho og Lallana ute, og jeg velger en midtbanetreer litt av «gammel vane» til en svært viktig kamp hvor det ikke minst er vesentlig å være mest mulig disiplinert bakover.

Den fremre treeren er udiskutabel i mine øyne, og blir viktig å få i gang foran The Kop for å holde Hoffenheim på armlengdes avstand helt fra starten av.

Einars lag

Einar Kvande:
Lallana og Clyne vet vi ikke er tilgjengelige, og jeg forutsetter også at Coutinho ikke er tilgjengelig.


Da ville jeg gått for det samme laget som spilte bortekampen mot Hoffenheim, med tre unntak. Det mest innlysende unntaket i mine øyne er Andy Robertson inn for Alberto Moreno. Robertson er et mye tryggere valg defensivt. Jeg ville også ha byttet ut Wijnaldum til fordel for Milner og Lovren til fordel for Klavan. Milner belønnes for et godt innhopp borte mot Hoffenheim og en ok kamp mot Crystal Palace. Jeg synes Ragnar klarte seg såpass bra mot Palace at han fortjener en ny sjanse, og Dejan har ikke vært spesielt stødig i de to kampene han har spilt.

Lesernes lag

Scroll i vinduet under.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]