The Times:– FSG kan ikke gi etter nå

Paul Joyce mener at pressemeldingen som Fenway Sports Group la ut tidligere i dag fører til at Liverpools eiere er bundet både på hender og føtter i den betente Coutinho-sagaen.

11. aug 2017 kl 15.47 Einar Kvande

Liverpool FC har avslått en transfersøknad fra Philippe Coutinho, og insisterer på at spilleren ikke vil bli solgt i dette transfervinduet.

Coutinho mailet søknaden til Liverpools sportsdirektør, Michael Edwards, rundt lunsjtider i dag, etter at han tidligere hadde møtt på treningsfeltet som normalt.

Sky Sports hevder å ha snakket med et nært familiemedlem av Coutinho, som skal ha uttalt følgende:

"Philippe har forsøkt veldig hardt å finne en minnelig løsning på denne situasjonen, men har ikke lykkes med det. Han elsker denne klubben og dens fans, men som Steven Gerrard og Luiz Suarez har påpekt tidligere, Liverpool gir ikke så lett slipp på spillerne sine gjennom minnelige løsninger."

Fenway Sports Group la ut en pressemelding bare minutter for transfersøknaden tikket inn. I pressemeldingen slo de fast at siste ord var sagt, og at det ikke kom på tale å selge Coutinho i sommer. Meldingen ble postet på klubbens nettside før Jürgen Klopps pressekonferanse.

- Selv om meldingen bare var på to linjer og 44 ord, var den av stor betydning og setter kredibiliteten til FSG på en skikkelig prøve. Den sterke ordlyden i meldingen betyr at Liverpool ikke kan gi etter for Coutinhos krav. En helomvending vil føre til at FSG mister troverdighet og blir svært utsatt for kritikk, skriver Paul Joyce i The Times.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]