Ga spillerne to dager fri

I dag er troppen tilbake på Melwood.

8. aug 2017 kl 13.52 Arild Skjæveland

Spillerne har fått to dager fri etter treningskampen mot Athletic Bilbao i Dublin på lørdag. De som følger Roberto Firmino på sosiale medier har sett at han valgte å ta turen til varmere strøk.

Tilbake i dag

I dag er spillerne tilbake på Melwood, og forberedelsene er i gang mot lørdagens sesongpremiere.

– Vi må få friske bein tilbake. Vi må studere Watford og finne ut hva de krever av oss taktisk. Forberedelser og forberedelser, sier Jürgen Klopp til Liverpool Echo.

– Vi vil være forberedt, og forhåpentligvis er det nok til å vinne kampen.

Flere må undersøkes

Liverpool har hatt noen skadeproblemer i pre-season.

Philippe Coutinho, Jordan Henderson og Daniel Sturridge mistet alle kampen i Dublin, og må undersøkes på Melwood. Adam Lallana og Nathaniel Clyne kommer begge til å miste kampen, mens det ventes at Mohamed Salah får sin debut.

– Jeg gleder meg. Jeg har gledet meg til den første kampen siden vi startet sesongoppkjøringen. Jeg er ikke den beste i pre-season - for jeg er så utålmodig. Jeg er glad for at vi skal komme i gang, sier Klopp.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]