Gerrard: - Eddie var fantastisk

Trener Steven Gerrard berømmer 16-årige Edvard Sandvik Tagseth etter både scoring og målgivende for Liverpool U18.

22. aug 2017 kl 08.59 Torbjørn Flatin

Den lyshårede nordmannen var en dominerende spiller da Liverpool U18 vant 3-2 mot Blackburn tidlig sist lørdag. Det har heller ikke gått Liverpool Echo hus forbi, som hadde noen ord med spillerens trener i etterkant, ingen ringere enn Steven Gerrard.

- Eddie var utvilsomt positivt og jeg synes han spilte fantastisk, forklarer Liverpool-legenden.

- For å være ærlig er ikke Eddie en type du behøver å coache mye, han gjør det meste selv, han behøver bare litt veiledning.

- Han kan bruke begge føttene og han er en pasningsspiller som ikke bare er teknisk begavet. Han vil kjempe for deg, han vinner andreballer, han løper i lukene. Han måtte ut med krampe etter å ha gjort litt av en økt og er en rollemodell som alle kan følge.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]