– Han kan ikke selges

Jamie Carragher tror det blir opprør dersom Liverpool selger Philippe Coutinho i sommer.

8. aug 2017 kl 11.16 Arild Skjæveland

I går kveld hadde Sky Sports premiere på sitt nye program «The Debate». Jamie Carragher og Jamie Redknapp diskuterte de store sakene fra Premier League - og en av dem var Barcelonas interesse for Philippe Coutinho.

– Kan ikke selges

Jamie Carragher mener brasilianeren er uerstattelig for Liverpool akkurat nå, i dagens marked.

– Dersom noen hadde sagt for seks måneder siden, eller i starten av overgangsmarkedet, at Liverpool kunne få 100-110 millioner pund for Philippe Coutinho, så er det bare for mye penger og du kan ikke avslå det. Men i dagens marked - hvem skal du kjøpe?

– La oss si at Liverpool solgte Coutinho for 100 millioner. En back koster 50-60 millioner pund nå. Virgil van Dijk vil koste 50-60 millioner. En spiller Liverpool var linket til, Naby Keita - det var snakk om 50-60 millioner for ham. Så hvem skal du kjøpe for det?

– Hva er poenget med å ha Jürgen Klopp dersom du skal selge dine beste spillere? Han er ikke der for å klare topp fire, sier Carragher.

Forstår Barcelona-fristelsen

Carragher er sikker på at brasilianeren selv ønsker seg til Barca.

VIL TIL BARCA:
VIL TIL BARCA:  Jamie Carragher tror spilleren selv vil til Barcelona.

– Han vil dra. Men dersom Liverpool vil beholde ham, så vil han bli. Jeg tror de vil beholde ham i 12 måneder. Jeg tror ikke det er noen sjanse for at Liverpool vil selge. Ingen sjanse.

– Slik situasjonen er, så tror jeg ikke det er en sjanse. Det har ikke vært et bra overgangsvindu, og det hjelper ikke på. Det blir opprør mot eierne og klubben dersom han selges.

– Dette transfervinduet har ikke gått slik klubben ønsket. De ville ha Van Dijk, de ville ha Keita. Jürgen Klopp har nesten ikke brukt noe netto siden han kom, så det er mye penger der for Liverpool å bruke. Jeg tror eierne vil betale 50-60 millioner dersom Van Dijk blir tilgjengelig. De ville betalt 60-70 millioner pund for Keita.

– De trenger ikke pengene, og jeg tror de vil få 12 måneder til av Philippe Coutinho, sa Carra.

Ønsker en pris

Guillem Balague skriver på Twitter i dag at den katalanske pressen melder at det i dag blir nye møter mellom Barcelona og folkene som representerer Philippe Coutinho.

De skal igjen møte Liverpools folk, og få en pris. Liverpool har på sin side ikke satt noen pris, og ønsker ikke å møte Barcelona.

Balague mener denne sagaen vil trekke ut, og at ingenting er garantert. Dersom Barcelona ikke får spilleren vil president Josep Maria Bartomeu få kjørt seg, for den katalanske pressen tar det for gitt at Coutinho kommer.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]