Har avslått to Liverpool-bud

Monaco sa nei til 70 millioner euro for Thomas Lemar, melder Sky Sports.

28. aug 2017 kl 22.33 Marius Rabben

Liverpool ønsker å hente den 21 år gamle franskmannen før transfervinduet stenger sent torsdag kveld, men fyrsteklubben har ingen planer om å selge.

Ifølge Sky Sports har de avvist to bud fra Liverpool, med det siste på omtrent 70 millioner euro, som tilsvarer ca. 64,7 millioner pund. Det første skal ha vært på 55,5 millioner pund.

– Ønsker opp mot €100M

Monaco – etter å ha mistet store profiler i Tiemoué Bakayoko (Chelsea), Benjamin Mendy og Bernardo Silva (begge Manchester City) så langt, mens Kylian Mbappé er på vei til Paris Saint-Germain – gjorde det tidligere i sommer klart at Lemar ikke var til salgs.

I The Times skriver Paul Joyce imidlertid at Ligue 1-klubben trolig ønsker nærmere 100 millioner euro i overgangssum, altså rundt 92 millioner pund, og Liverpool presser på for en overgang.

Samtidig spekuleres det i om Divock Origi, som ikke har vært i troppene til de to siste kampene, kan bli lånt ut som en del av en eventuell avtale fordi han ønsker spilletid.

Ifølge Chris Bascombe i Telegraph ønsker de røde å hente enten Lemar eller Arsenal-spiller Alex Oxlade-Chamberlain innen torsdag kveld.

Men sistnevnte er langt nærmere byrival Chelsea, som skal være enig med The Gunners om en pris på rundt 35 millioner pund. Likevel skal spilleren foretrekke Liverpool fremfor de blå, og muligheten kan åpne seg dersom Merseyside-klubben matcher budet til Chelsea.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]