Har jobbet med avslutninger med venstrebeinet

Mot Athletic Bilbao scoret Ben Woodburn på en suser med venstrefoten.

7. aug 2017 kl 16.26 Einar Kvande

17-åringen var veldig godt fornøyd med scoringen sin mot Athletic Bilbao i helgen. Woodburn sendte Liverpool foran med 2-1 takket være et kontant skudd med venstrefoten som suste inn i høyre hjørne.

– Jeg fikk ballen like utenfor straffefeltet. Jeg tok en berøring før jeg skjøt med venstrebeinet. Heldigvis gikk ballen inn, sier tenåringen beskjedent til Liverpoolfc.com.

– Jeg har trent litt ekstra på avslutninger med venstrefoten, og det fikk jeg betalt for. Den siste tiden har jeg truffet ballen mye renere med venstre. Når du ser en spiller kaste seg mot deg, tenker du at du skal få ballen over på andre foten og fyre av et raskt skudd.

Fornøyd med preseason

Woodburn kom innpå fra starten av andre omgang mot det spanske laget under helgens kamp i Dublin. Da var stillingen 1-1. Den unge waliseren ble nok en gang brukt i en rolle på den sentrale midtbanen av Jürgen Klopp.

– Det har vært fint å spille i den posisjonen. Det er litt annerledes. Jeg har lært mye i denne posisjonen. Forhåpentligvis kan jeg fortsette med det.

- Jeg er fornøyd med preseason. Forhåpentligvis får jeg spilletid når sesongen starter på alvor også. Målet mitt er å fortsette fremgangen, og få spille kamper så ofte som mulig, avslutter Woodburn.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]