Henderson er frisk igjen

Jordan Henderson er tilbake i full trening etter sykdom, men både Philippe Coutinho og Daniel Sturridge regnes som svært tvilsomme til Watford-kampen.

9. aug 2017 kl 18.59 Einar Kvande

Velinformerte James Pearce i Liverpool Echo melder det samme som David Maddock i Mirror: Philippe Coutinho rekker trolig ikke ligaåpningen mot Watford på lørdag.

Brasilianeren var tilstede på Melwood i dag, men i stedet for å trene utendørs med sine lagkamerater fikk han behandling for ryggproblemene som han først fikk kjenning med under treningsleiren i Tyskland.

– Coutinho, som gikk glipp av den siste treningskampen før alvoret starter mot Athletic Bilbao, er ikke definitivt ute av kampen på Vicarage Road ennå, men tiden begynner å renne ut for ham, melder Pearce.

Virussykdom

Da er situasjonen lysere for Jordan Henderson, som har kommet til hektene igjen etter å ha vært slått ut av en virussykdom som førte til at han gikk glipp av kampen mot Bilbao i Dublin.

Pearce rapporterer at Liverpool-kapteinen trente for fullt onsdag, og er klar for sin første offisielle kamp for Liverpool siden februar. Henderson imponerte under preseason, etter å ha kommet tilbake fra en fotskade som holdt ham på sidelinjen i flere måneder.

Trente for seg selv

Da hersker det større usikkerhet rundt Daniel Sturridge. Pearce melder at spissen trente alene utendørs i dag, under veiledning fra klubbens rehabiliteringsstab. Sturridge måtte ut etter at han følte ubehag i baksiden av låret i sluttminuttene av seieren over Bayern München i Audi Cup.

Pearce opplyser at Sturridge har begynt å jogge igjen, men er altså fortsatt ikke tilbake i full trening.

Liverpool må helt sikkert klare seg uten langtidsskadede Adam Lallana mot Watford, og dersom Jürgen Klopp også må stille uten Philippe Coutinho og Daniel Sturridge begynner det å bli tynt i angrepsrekka.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]