Henderson og Sturridge for England

Liverpools kaptein Jordan Henderson og rutinerte angriper Daniel Sturridge er med i Englands seniortropp til kamper tidlig neste måned.

24. aug 2017 kl 15.22 Torbjørn Flatin

Gareth Southgate har tatt ut 28 spillere til VM-kamper borte mot Malta (1.september) og Slovakia på Wembley (4.september).

Med Nathaniel Clyne og Adam Lallana ute med skader er Jordan Henderson og Daniel Sturridge de som er kalt opp fra Liverpool.

Englands tropp:

Dele Alli (Tottenham Hotspur), Ryan Bertrand (Southampton), Jack Butland (Stoke City), Gary Cahill (Chelsea), Nathaniel Chalobah (Watford), Aaron Cresswell (West Ham United), Jermain Defoe (AFC Bournemouth), Eric Dier (Tottenham Hotspur), Joe Hart (West Ham United, on loan from Manchester City), Tom Heaton (Burnley), Jordan Henderson (Liverpool), Phil Jones (Manchester United), Harry Kane (Tottenham Hotspur), Michael Keane (Everton), Jesse Lingard (Manchester United), Jake Livermore (West Bromwich Albion), Harry Maguire (Leicester City), Alex Oxlade-Chamberlain (Arsenal), Jordan Pickford (Everton), Marcus Rashford (Manchester United), Chris Smalling (Manchester United), Raheem Sterling (Manchester City), John Stones (Manchester City), Daniel Sturridge (Liverpool), Kieran Trippier (Tottenham Hotspur), Jamie Vardy (Leicester City), Kyle Walker (Manchester City), Danny Welbeck (Arsenal)

Har du innspill til journalisten?
[email protected]