Hoffenheim-trenerens advarsel til Klopp

– Kan vi sjokkere Liverpool? Absolutt.

15. aug 2017 kl 09.35 Einar Kvande

Hoffenheim-trener Julian Nagelsmann tror at hans lag kan danke Liverpool ut av Champions League, men innrømmer at det krever en topp prestasjon av hans mannskap.

Da Naglesmann fikk spørsmål om Hoffenheim kan overraske Liverpool under gårsdagens pressekonferanse, svarte 30-åringen:

– Absolutt. Vi vet selvsagt at Liverpool er favoritter i disse kampene, men vi vet at vi ved å spille en god kamp kan sjokkere vår motstander.

– Jeg vet ikke om det er dem eller det engelske publikummet vi sjokkerer, men det er bare å slå fast at vi må levere en absolutt topp prestasjon for å klare det.

– Vi er veldig spente foran kampen. Vi kan snakke om våre drømmer, men en drøm kan fort bli et mareritt. Alt avhenger av resultatet.

Samme agent

Nagelsmann og Klopp har samme agent, og duoen snakket sammen om disse kampene i forbindelse med trekningen.

– Vi hadde en kort prat, utvekslet noen tekstmeldinger, og begge nevnte Murphy's Law i forbindelse med denne kampen. For vår rådgiver er det greit å samarbeide med oss begge.

CHAMPIONS LEAGUE-KVALIFISERING
CHAMPIONS LEAGUE-KVALIFISERING  Jürgen Klopp vil gjøre alt som står i hans makt for ikke å bli utmanøvrert av sin 20 år yngre kollega, Julian Nagelsmann.

Skader på nøkkelspillere

Liverpool må klare seg uten viktige spillere som Philippe Coutinho, Adam Lallana, Daniel Sturridge og Nathaniel Clyne, som alle er ute med skader.

– Jeg ønsker aldri en motstander noe vondt, så jeg sitter ikke foran TV-apparatet og feirer at motstanderens spillere blir skadet, sier Nagelsmann om den saken.

– Dersom Coutinho og Lallana hadde vært på laget hadde det blitt vanskeligere for oss, men jeg ønsker aldri at spillere skal bli skadet.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]