Hylles etter at han nektet å snakke med The Sun

Utlånte Connor Randall hylles av Liverpool-supportere over hele verden etter at han ba om å få slippe å uttale seg til The Scottish Sun.

14. aug 2017 kl 13.24 Einar Kvande

Scouseren Connor Randall er utlånt til Hearts for hele inneværende sesong, og på lørdag spilte han fra start for sin nye klubb for første gang.

Etter 1-0 seieren over Kilmarnock på bortebane ble Randall bedt om å møte i presserommet for et intervju. Det var da Randall ba om at det ikke måtte være noen representanter for The Scottish Sun tilstede i rommet – søsteravisen til The Sun, tabloidavisen som fortsatt boikottes på Merseyside etter løgnene avisen spredte i etterkant av Hillsborough-tragedien.

– Jeg ønsker å oppklare hva som faktisk skjedde, for en fjær har blitt til fem høns i denne saken, siteres mediaansvarlig hos Heart of Midlothian FC, Phil Turnbull, av Liverpool Echo.

– Det skjedde ikke slik det har blitt rapportert enkelte steder. Connor hadde ingen problemer med å møte pressen, men ønsket ikke at The Sun skulle være involvert. Jeg formidlet den beskjeden videre, og Connor snakket med pressen uten at The Sun var tilstede, oppklarer Turnbull.

Respekterte ønsket

– Alle som var der respekterte Connor Randalls ønske. Det var ingen dramatikk i forbindelse med dette, slik det er blitt rapportert enkelte steder, fortsetter han.

Randalls opptreden har fått mye oppmerksomhet blant Liverpool-supportere over hele verden, som hyller forsvarsspilleren for sitt klare standpunkt i forhold til The Sun.

Randall spilte hele kampen mot Kilmarnock på lørdag. I Hearts-debuten, 4-1 tapet for Celtic på bortebane en uke tidligere, kom han inn i det 62. minutt, på stillingen 2-0. Dette var bare minuttet før Celtic gjorde sitt tredje mål.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]