KUN RYKTER:  Ifølge Liverpool Echo-journalist James Pearce, som jobber tett på klubben, har ikke Liverpool pekt seg ut Rafinha eller André Gomes.

Ikke interessert i Barça-duo

Avviser påstander om at Rafinha og André Gomes kan bli involvert i en Coutinho-avtale.

Det er rapporter i spansk presse som hevder at Jürgen Klopp ser på de to Barcelona-spillerne som en mulighet dersom Philippe Coutinho reiser til Camp Nou.

Ifølge Liverpool Echo er det imidlertid uaktuelt for klubben å slippe Coutinho, uansett om det skulle følge spillere med overgangspengene.

Rafael Alcântara, eller bare Rafinha, som skal være verdt omkring 36 millioner pund, har slitt med skader og blir ikke sett på som en direkte forsterkning for Klopps lag, skriver James Pearce i lokalavisen.

Ikke til salgs

Liverpool-manageren gjentok under pressekonferansen mandag at Coutinho er ikke til salgs, og klubben har ikke endret sitt standpunkt gjennom sommeren. 

SELGES IKKE:  Klopp og Liverpool har gjort det klart at Coutinho ikke blir solgt i sommer.

Nylig ble det hevdet at Barcelona hadde lagt inn et nytt bud på Coutinho, denne gangen på hele 100 millioner euro, noe som ifølge Liverpool Echo ikke stemmer.

Coutinho har kontrakt med Liverpool til sommeren 2022, og har ikke antydet at han vil bort fra klubben.

Det er ingen utkjøpsklausul i kontrakten som ble skrevet under i januar, og Pearce tror klubben sier nei selv om det skulle komme et Barcelona-bud på over 100 millioner pund i sommer.