Ikke nærmere salg av navnerettighetene

Main Stand kommer trolig ikke til å ha sponsornavn heller i 2017-18 sesongen.

9. aug 2017 kl 15.31 Arild Skjæveland

Liverpool vil ikke selge navnet på Anfield, men har tidligere vært åpne for å selge navnerettighetene til nye Main Stand.

Men det er ikke noe som haster, skriver Liverpool Echo i dag.

Ikke prioritet

Tidligere i dag ble det klart at Liverpool skal spille med Western Union på draktermene, i en avtale verdt 25 millioner pund over fem sesonger. Det var på den pressekonferansen at klubbens kommersielle direktør Olly Dale fikk spørsmål om Main Stand.

– Nye Main Stand har vært en strålende suksess. Navnerettighetene er ikke en umiddelbar prioritering for oss, sa Dale til Echo.

Treningsfeltet kan få sponsornavn

Sommeren 2019 skal Liverpool etter planen åpne sitt nye treningskompleks i Kirkby. Der kan navnerettigheter bli et tema.

– Ja, det er noe vi potensielt vil følge opp i fremtiden. Vi har alltid prøvd å være langt fremme når det kommer til kommersielle samarbeid. Partnerne bidrar med viktige inntekter som gjør at vi kan konkurrere, og gi Jürgen Klopp og laget ressursene de trenger for å ha suksess, sa han videre.

I 2013 solgte Manchester United navnerettighetene for sitt treningsfelt til Aon for de neste åtte årene. Summen Aon betalte var 180 millioner pund - tre ganger det treningskomplekset kostet å bygge.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]