Ingen forandring for Clyne

Nathaniel Clyne sliter fortsatt med ryggproblemer.

17. aug 2017 kl 15.04 Einar Kvande

Det er ikke bare Philippe Coutinho som sliter med en vond rygg i Liverpool-troppen. Nathaniel Clyne er fortsatt ute med et lignende problem.

– Ingen forandring, lød svaret fra Klopp da han under dagens pressekonferanse ble spurt om helsetilstanden til Nathaniel Clyne.

Liverpoolfc.com melder at høyrebacken fortsetter sitt rehabiliteringsprogram for å bli kvitt problemene.

Den gode nyheten under dagens pressekonferanse var at Daniel Sturridge ser ut til å bli klar for innsats til kampen mot Crystal Palace på lørdag. Spissen var tilbake i full trening på Melwood denne uken, og vil trolig komme med i troppen mot The Eagles.

– Daniel ser ut til å bli klar til Palace-kampen, vil jeg hevde. I går var han med på en full treningsøkt, og så veldig bra ut. Men som alltid etter skader må du vente og se hvordan spilleren reagerer på intense treningsøkter, sa Klopp.

– Philippe Coutinho er ikke tilgjengelig. Han er ikke tilbake i trening, så det er ingenting nytt å melde om ham. Det er slik det ofte er med skadede spillere, det er vanskelig å sette noe konkret tidspunkt for når han vil være tilbake.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]