– Jeg kan spille i alle angrepsposisjoner

Mané har ingen problemer med at Salah har kommet inn på høyresiden.

1. aug 2017 kl 11.36 Marius Rabben

– Alle har sett at han er raskere enn samtlige på banen. Han er en fin fyr og strålende spiller, sier Sadio Mané til Liverpoolfc.com om sin ferske lagkamerat.

Gjennom debutsesongen på Anfield spilte Mané til høyre i angrepet, i den foretrukne posisjonen til Mohamed Salah. Fremover kan han trolig vente seg mer tid på motsatt side.

– Ikke et problem for meg

– Jeg kan spille i alle angrepsposisjoner, responderer Mané.

– Jeg har ingen problemer med det. Jeg har spilt på venstrevingen, på høyre og som spiss. Det er ikke et problem for meg.

Den populære 25-åringen returnerte mot Hertha BSC på lørdag og spilte for første gang siden han skadet kneet i Merseyside-derbyet i begynnelsen av april.

Senegaleseren spilte 45 minutter på Olympiastadion, slo én målgivende pasning og var nær scoring selv.

– Jeg er veldig glad for å være tilbake. Det var ikke enkelt å stå utenfor banen i tre måneder. Endelig er jeg tilbake, og det er jeg glad for. Jeg ser frem til sesongen nå, sier Mané.

Tror på troféer

– Jeg er profesjonell, og enhver fotballspiller ønsker å spille hver uke. Jeg har alltid lyst å hjelpe lagkompisene mine på banen og hjelpe klubben med å bli bedre.

I Premier League forrige sesong scoret ingen røde mer enn Mané (13), som var ett mål bak Coutinho (14) inkludert cuper, og han noterte seg for sju assists, hvorav fem i ligaen.

– Jeg ønsker å score mer for laget mitt og i tillegg slå flere målgivende pasninger. Hvorfor ikke vinne troféer med laget? Jeg har troa og gleder meg, fortsetter Mané.

– Det er fortsatt noen ting å jobbe med, og derfor trener jeg hele tiden. Det vil skje. Jeg er ikke 100 prosent ennå, men det er pre-season, så det er greit, det kommer.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]