Jobber med forsterkninger

Jürgen Klopp innrømmer at han trenger enn bredere stall. Sturridge med til Tyskland.

13. aug 2017 kl 23.53 Arild Skjæveland

Liverpools manager tror ikke at ett kjøp vil kunne ordne Liverpools problemer bakover på banen, men innrømmer at stallen må styrkes før overgangsvinduet stenger.

– Det handler ikke om en spiller. Det er ikke slik at en spiller kan ordne alle dødballproblemene for Liverpool. Det handler selvsagt om posisjonering - gjøre de riktige tingene på riktig tidspunkt, i riktig posisjon, sier Klopp til Liverpool Echo.

– Det er ikke som at det skjedde mot oss i fjor, og at vi nå skal si «det vil ikke skje igjen». Det er ingen sjanse for at det ikke vil skje igjen. I fotball over hele verden vil du slippe inn mål på dødball, sier Klopp.

Trenger forsterkninger

Tyskeren fikk spørsmål om spillerjakten. Tidligere denne uka ble det rapportert at han jaktet en midtbanespiller.

– Vi jobber fortsatt på alle områder. Vi kan ikke bygge dem. Vi må ha samtaler, og ser på alle delene av laget. Troppen er ikke bred nok for mange kamper for øyeblikket, fordi nøkkelspillere ikke er tilgjengelige.

– Folk vi si at jeg må kjøpe en ny spiller i alle posisjoner. Jeg er ikke sikker på at det gir mening. Vi gjorde det bra på dette området i pre-season. Vi slapp inn mål, men gjorde det også bra. Vi kan ikke bare fokusere på én ting, men vi vet at det selvsagt er viktig.

Sturridge med til Tyskland

Echo melder at Daniel Sturridge er friskmeldt, og blir med troppen som flyr til Tyskland på mandag. Tirsdag er Hoffenheim motstander i Champions League play-off.

Det er lite sannsynlig at Philippe Coutinho vil være med på flyet, ifølge Echo.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]