Juventus benekter Can-avtale

Serie A-klubben tilbakeviser rykter om at de allerede skal ha gjort en lignende avtale for Emre Can som Liverpool gjorde med Naby Keita.

29. aug 2017 kl 14.18 Einar Kvande

Det er ingen hemmelighet at Juventus ønsker seg Emre Can, men ifølge Melissa Reddy og Romeo Agresti i Goal.com benekter Torino-klubben at det allerede foreligger en overgangsavtale som trer i kraft sommeren 2018.

23 år gamle Can har ikke kommet til enighet med Liverpool om en ny kontrakt, og har under ett år igjen av sin nåværende avtale. Dersom Can ikke signerer en ny avtale med Liverpool før nyttår kan Juventus signere en prekontrakt med tyskeren allerede i januar.

Massimiliano Allegri har jaktet Can i hele dette transfervinduet, men skal nå ha akseptert at Liverpool ikke kommer til å selge midtbanespilleren i sommer.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]