Juventus i ferd med å gi opp Emre Can?

Champions League-finalisten har vært på jakt etter tyskeren i sommer.

7. aug 2017 kl 09.03 Arild Skjæveland

Liverpool og Emre Can har fortsatt ikke blitt enig om en kontraktforlengelse, og midtbanespilleren er nå inne i siste år av kontrakten han signerte da han kom i juni 2014.

Jürgen Klopp har sagt at det er dialog mellom partene, men samtidig har spilleren ukentlig blitt linket til Juventus.

Gir opp?

Ifølge the Guardians fotballredaktør, Marcus Christenson, har Juventus sin daglige leder Guiseppe Marotta nå innrømmet at det er lite sannsynlig at de kommer til å sikre seg 23-åringen fra Liverpool denne sommeren.

Samtidig melder Calcionews24 at Juventus nå har dårlig tid, og må gjøre et siste push nå før tiden er i ferd med å renne ut og overgangsvinduet stenger. Tuttosport har rapportert at det vil komme et siste forsøk i løpet av de neste dagene.

Marotta skal også ha sagt at Paulo Dybala, som er ønsket av Barcelona som Neymar-erstatter, og Alex Sandro som er ønsket av Chelsea, ikke kommer til å bli solgt. Mange røde vil håpe at Barca sikrer seg Dybala, heller enn å fortsette jakten på Philippe Coutinho.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]