Klopp avviser rykter om Divock Origi

Jürgen Klopp sier at alle hans angripere vil få sjanser, og ingen vil gå ut før det eventuelt kommer noen inn.

26. aug 2017 kl 23.55 Torbjørn Flatin

Det har blitt spekulert i pressen de siste dagene at Divock Origi kan være på vei ut av Liverpool. Jürgen Klopp avviser at det er slike planer, selv om han holder døren på gløtt for at ting kan forandre seg under den siste innspurten av transfervinduet.

- Jeg kan ikke garantere at folk er fornøyde hver dag. Vi har nå frem til 31. med å foreta en avgjørelse, men for øyeblikket er det ingen ting som skjer angående denne posisjonen, forklarer Klopp til Liverpool angående Origi og angripere i dagens førstelagstropp.

- Dom Solanke har gjort det bra og som jeg ikke tviler et sekund på. Divock Origi har ikke gitt meg noen grunner til å utelukke ham fra troppen, men regler er regler og dette har jeg allerede snakket med ham om.

- Daniel Sturridge spilte sin beste pre-season siden jeg kom hit. Han fikk en liten skade, kom tilbake nokså raskt og hadde en grei kamp mot Crystal Palace.

- Alle disse spillerne vil få sine muligheter, de vil alle få sine sjanser.

- Hva som skjer til neste uke, det vet jeg ikke noe om, men hvis ingen kommer inn vil heller ingen gå ut.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]