Klopp vil ha konkurranse og sinte spillere

Nye kjøp, og at nøkkelspillerne blir på Anfield, vil bidra til kamp om plassene og at spillerne når et høyere nivå.

4. aug 2017 kl 00.15 Torbjørn Flatin

- Alle tenkte at «han vil gå, han vil gå, han vil gå», men så langt har ingen forsvunnet, sier Jürgen Klopp til Liverpool Echo. Manageren vet at ryktene vil gå om at Philippe Coutinho nå vil være et mål for et Barcelona stinne av penger etter salget av Neymar, men har hele tiden vært klar på at brasilianeren blir på Anfield.

- Hvis vi holder sammen vil det måtte tas noen vanskelige avgjørelser siden alle kan ikke starte samtidig, fortsetter Klopp.

- Bli gjerne forbannet meg, det er ikke noe problem. Vær fortsatt selvsikker, det er viktig, og så er det en ny kamp igjen tre dager senere. Det vil bli mange utfordringer.

- Planen er å ta et neste skritt. Det er klart vi ønsker å bygge videre på basen fra forrige sesong. Det er to ting du kan gjøre når du skal utvikle et lag, å trene og å signere spillere, og vi har gjort begge deler.


LFC noe eget

- Så langt under pre-season har vi vært rimelig gode. Phil (Coutinho) har vært fremragende, sammen med flere andre.

I Borussia Dortmund måtte Klopp selge gode spillere, samtidig som han greide å få frem nye og unge stjerner.

- Jeg vil gjerne at noe lignende skal skje igjen, men dere vet og jeg vet at det er ikke noe som kan sammenlignes med Liverpool, forklarer Jürgen Klopp.

- Da vi ble mestere, mistet vi Nuri Sahin. Det betyr imidlertid ikke at verden går i grus. Vi hadde Gundogan, som vi ikke visste ville bli like god men som vi håpet ville bli det, og det fungerte.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]