Lemar og Van Dijk kommer neppe

31. aug 2017 kl 18.57 Einar Kvande

Liverpool ønsket å sikre seg Monacos offensive midtbanespiller Thomas Lemar og Southampton-stopper Virgil van Dijk på transfervinduets siste dag, men ifølge James Pearce i Liverpool Echo klarer ikke Anfield-klubben å få tak i noen av de to spillerne.

Lemar ønsker å spille for Liverpool, men Anfield-klubbens forhandlere klarte ikke å bli enig med Monaco før Arsenal kom på banen med et sent bud på 100 millioner euro. Situasjonen ble komplisert fordi Lemar spiller VM-kvalifiseringskamp for Frankrike mot Nederland i kveld.

Liverpool hadde folk på standby for å fullføre en medisinsk test i Paris i kveld, men det virker nå som Lemar blir værende i Monaco.

Arsenal ønsket seg Lemar som en potensiell erstatter for Alexis Sanchez, men chileneren ser nå ut til å bli værende på Emirates, i stedet for å signere for Manchester City.

Southampton gir ikke etter

Southampton har hele tiden sagt at det var uaktuelt å selge Van Dijk, selv om nederlenderen har prøvd å tvinge gjennom en overgang til Liverpool i hele sommer. Forsvarsspilleren var tilstede på Southamptons treningsfelt Staplewood i formiddag, hvor han fortsatt ikke får trene sammen med førstelaget etter at han la inn en transfersøknad.

Dersom ikke noe radikalt skulle skje på tampen av transfervinduet er konklusjonen at Liverpool og Jürgen Klopp må nøye seg med fire nye førstelagsspillere denne sommeren, nemlig Mohamed Salah, Andy Robertson, Dominic Solanke og Alex Oxlade-Chamberlain. I tillegg har Anfield-klubben rekruttert Naby Keita, men han vil ikke bli Liverpool-spiller før neste sommer.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]