Liverpool Echo:«Liverpool FC har ikke skiftet mening»

Liverpool FC akter å beholde Philippe Coutinho. Brasilianeren kjemper nå en kamp mot klokka for å bli kvitt ryggplagene tidsnok til å kunne spille mot Watford.

8. aug 2017 kl 16.51 Einar Kvande

Liverpool-ledelsen er klare i sin tale til lokalavisen Liverpool Echo. Philippe Coutinho blir værende i Liverpool. Brasilianeren kjemper for å bli kvitt ryggproblemene tidsnok til at han kan spille for Liverpool i ligaåpningen mot Watford på Vicarage Road.

Liverpool-ledelsen skal overfor Echo ha tilbakevist rapporter fra Spania om at Liverpool FC er involvert i forhandlinger med en delegasjon fra Barcelona som fløy til England i dag.

Liverpool-ledelsen insisterer på at det ikke foregår noen slike samtaler, og at Anfield-klubbens posisjon er uforandret. Det betyr altså at Coutinho ikke er til salgs for noen pris i dette transfervinduet.

Coutinho var tilbake på Melwood som planlagt i dag, etter at Jürgen Klopp ga sin tropp to dager fri etter lørdagens 3-1 seier over Athletic Bilbao.

Vondt i ryggen

25-åringen trente ikke sammen med sine lagkamerater i dag, fordi han fortsatt får behandling for smerter i ryggen. De samme ryggproblemene som førte til at han ikke kunne spille treningskampen mot Athletic Bilbao i Dublin.

Liverpool Echo skriver at det ikke er noen problemer med Coutinhos holdninger. Han har trent som vanlig gjennom hele preseason, og viste seg fra sin beste side i treningskampene mot Hertha Berlin og Bayern München. Men han har altså hatt problemer med ryggen den siste uken.

Echo forstår det slik at Coutinho vil takke ja til en overgang til Barcelona dersom klubbene blir enige om en overgangssum. Han har imidlertid blitt informert av Jürgen Klopp om at det ikke vil skje, og har etter det ikke vist noe tegn på at han selv vil presse frem en overgang.

Echo mener det er lite sannsynlig at Coutinho vil legge inn en formell transfersøknad. Han ønsker ikke å komme på kant med Liverpool, som ga ham plattformen til å få fart på karrieren i Europa for fire og et halvt år siden, etter en frustrerende tid i Inter.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]