– Liverpool har ikke rikket seg en tomme

Ingen møter er planlagt mellom Liverpool og Barcelona.

17. aug 2017 kl 10.37 Einar Kvande

Det har versert mange rykter omkring Philippe Coutinho og Barcelonas interesse de siste dagene, og etter at Real Madrid slo Barcelona 2-0 (5-1 sammenlagt) i den spanske supercupen i går kveld uttalte Barcelonas generalmanager Pep Segura til katalansk TV at Barcelona nærmer seg Coutinho og Dembele.

– Vi diskuterer avtalene nå, men vet ikke når de vil bli gjort, sa han.

Segura, som jobbet for Liverpool under Rafael Benitez sin regjeringstid, ble så spurt om Barcelona forventer å signere duoen.

– Ja, det forventer vi, lød svaret.

Ingen møter er avtalt

Den velinformerte spanske journalisten Guillem Balague melder imidlertid i dag at Barcelona slett ikke er nærmere noen avtale for Coutinho.

– Når Pep Segura, Barcelonas generalmanager, i går kveld snakket om at «en avtale er nær» er jeg ganske sikker på at han kun mente Dembele. Segura vet at Liverpool ikke har rikket seg en tomme når det gjelder Coutinho. De selger ikke, skriver Balague på Twitter.

– Klarer de å stå i mot til vinduet stenger? Selv om den katalanske pressen insisterer (Barcelona har ikke noe med det å gjøre) på at det vil være møter denne uken, er ingen møter planlagt mellom Liverpool og Barcelona, legger han til.

VIDEOS

Har du innspill til journalisten?
[email protected]