Liverpool og Palace enige om overgangssum

Liverpool og Crystal Palace er blitt enige om en overgangssum for Mamadou Sakho, som nå gjennomfører legesjekken i London.

31. aug 2017 kl 19.58 Einar Kvande

James Pearce i Liverpool Echo melder at Mamadou Sakho vil fullføre en overgang til Crystal Palace verdt 26 millioner pund før transfervinduet stenger i kveld.

Den franske landslagsspilleren har reist til London for å gjennomføre den medisinske testen etter at de to klubbene endelig ble enige om overgangssummen.

Crystal Palace har økt sitt bud i dag, etter at Palace sitt tredje bud på 22 millioner pund som kunne øke til 25 millioner pund ble avslått i går.

Leicester City og West Bromwich Albion har også vist interesse for Sakho, men midtstopperen selv har hele tiden ønsket seg tilbake til Selhurst Park, hvor han var på lån i andre halvdel av forrige sesong.

Sakho kostet Liverpool 18 millioner pund da han kom fra Paris Saint-Germain i 2013. Han har ikke spilt for Liverpool siden april 2016, etter at han falt i unåde hos manager Jürgen Klopp etter en rekke brudd på klubbens disiplinær-reglement.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]