Spillerbørsen:Liverpools beste i debuten

Mohamed Salah stikker av med bestemannsprisen på en dårlig dag.

12. aug 2017 kl 16.01 Arild Skjæveland

Mignolet: 5 - Starter bra med en god redning på Pereyras avslutning. På den påfølgende corneren er han for passiv når Okaka går opp og stanger inn ledermålet. Er rufsete med ballen og ligner litt på seg selv fra fjorårets høst. 3-3 målet skulle vært avvinket for offside - men en skulle gjerne sett at keeperen var litt mer autoritær…

Alexander-Arnold: 5 - Ingen stor kamp av unggutten. Som resten av backrekka hadde han en spesielt vanskelig førsteomgang. 2-1 scoringen kunne vært avverget dersom han kunne klarert med sin andre fot. Løfter seg i andre omgang og slår veldig bra dødballer! Kunne fort hatt to målgivende.

Lovren: 6 - Er i den første omgangen den eneste som ser ut til å være klar for å ta duellene. Får det tøft, og alt er ikke like bra. Slår en meget bra ball til Roberto Firmino før scoringen til Salah.

Matip: 4- Ingen god kamp av Matip. Mister Okaka før 1-0, og kløner det til ved flere anledninger. Når Liverpools angrepsspill ikke fungerer prøver han å ta tak med å føre ballen fremover, men roter det til og det blir skummelt imot.

Moreno: 5 - I den første omgangen så det mer ut til å være Alberto Moreno fra forrige sesong, enn han som var strålende mot Bayern. Spiller seg opp i den andre omgangen, men taper alt for mange dueller.

Henderson: 5 - Etter en veldig svak førsteomgang spiller han seg opp i den andre. Da sitter langpasningene, og han kommer inn i kampen.

Can: 5 - Er som de fleste andre svak i den andre omgangen, men spiller seg opp i den andre. Fin assist til Sadio Mané, og en del småfikst retter ikke opp for en kamp under pari.

Wijnaldum: 5 - Må kutte ut de headingene bakover, som ser ut til å bli skumle hver gang. Så ut til å få seg en smell i låret, og slet med presisjonen. Burde så absolutt ha scoret.

Salah: 7 - Etter en svak førsteomgang der ingenting stemte, spilte han seg stort opp i den andre omgangen. Er mye involvert, og alltid farlig. Skaffer straffe, scorer selv, og spiler en veldig god andreomgang. Liverpools beste.

Mané: 7 - Er den eneste som kan få godkjent for førsteomgangen, der Liverpool sliter og han tar ansvar og skaper et mål på egenhånd. Er litt borte i perioder av den andre omgangen, men helt klart av de bedre på banen. Er nær ved å score sitt andre når han går opp på corner og header like til side for mål.

Firmino: 7 - Den første omgangen kan vi stryke - da Liverpool slo langt, for det er ikke en rolle som passer Firmino som spiss. Spiller seg opp i den andre omgangen, der han setter straffen, nesten scorer selv og ordner målgivende til Salah, og er god på å holde på ballen.

Milner - Kommer inn når Liverpool skal sikre seieren, men var ikke særlig involvert i de ti minuttene pluss tillegg han fikk på banen.

Origi - Kommer inn når Watford har en skadet midtstopper, og brukt opp alle sine bytter. Et innhopp der han ikke får utrettet noe.

Gomez - Kommer inn for Trent Alexander-Arnold helt på slutten, og har ikke et veldig heldig innhopp.