Spillerbørs:Matip tilbake i toppslag

Les vår vurdering etter sesongens første ligaseier.

19. aug 2017 kl 18.17 Lars Frøsland

Mignolet 6 - Første smultring for Liverpools sisteskanse for sesongen. Han hadde lite å gjøre, men tok det han skulle.

Robertson 7 - En flott debut for venstrebacken, som viste at han har en solid pasningsfot. Han klarte seg bra defensivt, og leverte en meget solid debut.

Matip 8 - Stopperen viste at den trøblete sesongpremieren var et engangstilfelle, og er tryggheten selv i Liverpools forsvar i dag. Lagets beste.

Klavan 6 - Han ble passert et par ganger, men ellers leverte han en god forestilling. Esteren virker ikke å stå tilbake for Lovren.

Joe Gomez 6 - I dag spilte Gomez høyreback, og klarte seg fint defensivt. I første omgang slurvet han dog fryktelig offensivt. Pasningene manglet adresse og de offensive initiativene var få.

Henderson 6 - Kapteinen løp mye og stod frem med god holdning, men det skortet på kreativiteten og pasningene.

Wijnaldum 6 - Litt bedre fra nederlenderen i dag, men også han har mye å gå på i det offensive spill.

Milner 6 - Hakket bedre enn sine midtbanekolleger, og demonstrerer rutinen sin. Heller ikke han byr på de store finessene – og kan på ingen måte erstatte Coutinho i dette LFC-laget.

Mané 7 - Senegaleseren scoret igjen, og nok en gang ble han avgjørende for Liverpool. Han slurvet nok litt mer i dag, men det er ikke uten grunn at han høster størst applaus på Anfield i disse dager.

Firmino 6 - Firmino dyttes bort fra spissplassen han har hatt i det siste, men fant seg aldri helt til rette. Satt riktignok Hennessey på noen prøver og var et uromoment.

Sturridge 5 - Det var herlig å se at Sturridge er skadefri og i form til å starte. Spissen fikk en tøff jobb og lite å jobbe med, men klarte heller ikke skape mye på egenhånd.

Salah - Kom inn og skapte uro. Palace slet da de måtte forsvare seg mot to hurtige vinger.

Solanke - Nær ved å score, og viste at han har noe å gjøre på dette nivået. Dette er en spennende spiller.

Lovren - Ble byttet inn helt på tampen, uten å markere seg særlig.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]