Merkelig manøver av Barcelona

Katalanerne truer med å trekke budet på Philippe Coutinho om Liverpool ikke aksepterer tilbudet innen søndag.

19. aug 2017 kl 20.37 Einar Kvande

Liverpools avslo som kjent et tredje bud på Philippe Coutinho, på opptil 118 millioner pund. Etter avslaget tok Barcelona kontakt med Anfield-klubben igjen fredag. Det katalanerne hadde på hjertet fikk Liverpool-ledelsen til å trekke på smilebåndet.

Barcelona kom nemlig med en bisarr deadline til Liverpool, ifølge Paul Joyce i The Times. Katalanerne skal ha informert Liverpool-ledelsen om at man på Anfield kun har frem til søndag kveld til å forandre mening, ellers blir tilbudet trukket tilbake.

Liverpool har to ganger fortalt Barcelona at de ikke skal komme med bud på Coutinho, og Anfield-klubben har avslått alle tre budene umiddelbart. Likevel truer altså den spanske klubben med å trekke budet om Liverpool ikke aksepterer det innen søndag kveld. Forstå det den som kan!

Har du innspill til journalisten?
[email protected]