Mignolet er blitt vraket mot Arsenal

Simon Mignolet er etter rapportene ikke med i dagens kamptropp. Det er mange som spør seg hvorfor etter at belgieren som førstekeeper har hatt en god innledning på sesongen.

27. aug 2017 kl 12.20 Torbjørn Flatin

Simon Mignolet skal ikke være skadet, og ifølge den belgiske journalisten Kristof Terreur skal det heller ikke ha kommet inn noe bud på 29-åringen.

Likevel skal Mignolet ifølge Telegraph ha fått beskjed om at han ikke er med i dagens tropp mot Arsenal etter gårsdagens trening.

Jürgen Klopp startet med Mignolet som førstekeeper forrige sesong, men satte inn nyinnkjøpte Loris Karius så snart denne var tilbake etter en skade han pådro seg under pre-season. Dårlig form fra den nå 24-årige tyskeren medførte imidlertid at Simon Mignolet gjenvant plassen og hadde en bra andre halvdel av sesongen.

Med unntak av første ligakamp mot Watford, har Mignolet også fått god kritikk under denne sesongens første kamper.

Det er derfor en stor overraskelse at Klopp nå har gått til det skritt å sette belgieren ut av troppen.

Det er nå ventet at Loris Karius spiller dagens kamp mot Arsenal, selv om Danny Ward også viste fine takter under pre-season. Klopp er en gammel kjenning med Karius, som ble hentet fra Mainz hvor Jürgen Klopp har en fortid som både spiller og manager, og var nok i utgangspunktet et kjøp med tanke på ham som ny førstekeeper hos Liverpool.

Til tross for at vår tyske sjef har sagt at det blir en sesong hvor han kommer til å bruke hele sin tropp, har han tidligere ikke rotert på sine keepere annet enn at en gjerne har stått i liga og den andre i hjemlige cuper.

Ifølge James Pearce er Simon Mignolet rett og slett vraket, og han ikke er med i troppen i det hele tatt stiller ytterligere spørsmål.

Det ventes derfor i spenning på hva Klopp vil si om sin avgjørelse senere i dag.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]