Mignolet er førstekeeper denne sesongen

Jürgen Klopp bekrefter at belgieren starter mellom stengene.

12. aug 2017 kl 08.16 Arild Skjæveland

Da spillerne returnerte til pre-season for fem uker siden, sa Jürgen Klopp at Danny Ward, Loris Karius og Simon Mignolet alle skulle kjempe om rollen som førstekeeper.

Den kampen har Mignolet vunnet.

Beholder plassen

Simon Mignolet gjorde sakene sine veldig bra i den andre halvdelen av forrige sesong etter at han vant tilbake plassen, og Jürgen Klopp bekrefter at han har valgt hvem han går for.

– Det er Simon. Det har vært høyt nivå på kampen mellom målvaktene i alle oppkjøringskampene. Simon så veldig stabil ut, og har vært involvert i alle treningsøkter. Han har ikke hatt én eneste dårlig dag, og etter den sesongen han hadde i fjor. Det er kult, og han har høy selvtillit, sier Klopp til Liverpool Echo.

– Han har tatt steg, og forbedrer stadig deler av sitt spill.

Klopp er også imponert over de andre målvaktene han har til rådighet.

– Loris hadde noen problemer, men var veldig bra i kampene han spilte, mens «Wardy» har hatt en dårlig pre-season på grunn av ryggproblemene. Han kunne ikke trene, og for en keeper er det verre å ha ryggproblemer enn for en utespiller. Men alle kunne se mot Atletico at vi har enda en god keeper.

– For øyeblikket er Simon nummer én, Loris to, og Ward tre, men det er ikke en avgjørelse for de neste 20 årene. Ting kan skje, og jeg er så trygg som det er mulig å være på at dersom en blir skadet, har vi veldig gode alternativer.

Watford - Liverpool sparkes i gang kl. 13.30. Du kan se kampen på TV 2 Sport Premium, eller følge den her på liverpool.no.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]