Nekter for at Coutinho har levert transfersøknad

Sky Sports News hevder at Philippe Coutinho leverte inn en offisiell transfersøknad i dag. Dette nekter Liverpool FC for.

11. aug 2017 kl 13.32 Einar Kvande

Sky Sports meldte klokken 13.21 at Philippe Coutinho hadde lagt inn en offisiell transfersøknad. Det tok ikke mange minuttene før dette ble avvist av journalister med nær tilkytning til Liverpool FC, som James Pearce, Melissa Reddy og Dominic King.

Alle de tre sistnevnte rapporterte at Liverpool FC hardnakket hevder at det ikke stemmer at Coutinho har levert en transfersøknad.

Sky Sports hevder å ha snakket med et nært familiemedlem av Coutinho, og siterer denne på følgende:

"Philippe har forsøkt veldig hardt å finne en minnelig løsning på denne situasjonen, men har ikke lykkes med det. Han elsker denne klubben og dens fans, men som Steven Gerrard og Luiz Suarez har påpekt tidligere, Liverpool gir ikke så lett slipp på spillerne sine gjennom minnelige løsninger."

Har du innspill til journalisten?
[email protected]