Ny kontrakt og utlån for George

Det har vært en hendelsesrik dag for den unge målvakten Shamal George.

1. aug 2017 kl 16.14 Arild Skjæveland

Shamal George har i dag skrevet under på en kontraktforlengelse med Liverpool, og samtidig gått på lån til League Two-klubben Carlisle United. Det melder Liverpool FC i en pressemelding.

Halve sesongen

I utgangspunktet skal 19-åringens låneopphold vare til januar. Nå håper han på spilletid for Keith Curles lag.

– Det har vært drømmen min å spille for denne klubben, så å få en ny kontrakt på toppen av det jeg allerede hadde ga meg en god følelse. I mitt første år var jeg uheldig. Jeg var skadet mye. Forhåpentligvis kan jeg bygge videre, og dette låneoppholdet kan gjøre mye for meg, sier han til Liverpoolfc.com.

– Spilletid er viktig for meg, for jeg spilte ikke mye i fjor. Spilletid er hovedfokuset. Liverpool vil følge meg, så forhåpentligvis ser de at jeg er god nok, så jeg kan komme tilbake og prøve meg her.

98-modellen fra Wirral er oppvokst som Liverpool-supporter, og spilte tidligere for det lokale laget Manor FC. Forrige sesong var han med på klubbens pre-seasontur til USA. Mange vil kanskje huske at han prøvde seg som utespiller i en sesongoppkjøringskamp mot Huddersfield forrige sommer.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]