Også Chelsea vil vente på klarsignal

Chelsea kommer ikke til å legge inn bud på Virgil van Dijk før Southampton gir grønt lys.

21. aug 2017 kl 19.39 Arild Skjæveland

Liverpool jakter Virgil van Dijk, men ligger lavt og vil ikke legge inn bud på midtstopperen før noen andre legger inn bud eller Southampton gir signal om at de er klare for å selge.

Den innstillingen har også Chelsea, skal man tro Matt Law i The Telegraph.

Venter på grønt lys

Law skriver i kveld at Chelseas Marina Granovskaia vil prøve å få inn de spillerne manager Antonio Conte ønsker seg før overgangsvinduet stenger om 10 dager.

Chelsea ønsker Danny Drinkwater fra Leicester, Alex Oxlade-Chamberlain fra Arsenal, Ross Barkley fra Everton, samt Cedric Soares og Virgil van Dijk fra Southampton.

Law skriver at Chelsea kun vil by på Van Dijk dersom de får grønt lys fra Southampton. Southampton har i hele sommer insistert på at midtstopperen ikke er til salgs, og avslo hans krav om overgang for to uker siden. Etter det har ingenting skjedd.

Chelsea skal ha informert Southampton om at de ønsker å kjøpe Van Dijk, men vil respektere Southamptons ståsted om at han ikke er til salgs - frem til det skulle endre seg.

Law skriver at klubben håper at den holdningen vil gjøre at de kommer seg i best mulig posisjon for å sikre seg spilleren, når og dersom de endrer mening på St. Mary’s før overgangsvinduet stenger, i januar, eller neste sommer.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]