– Overganger er ikke mitt ansvar

Liverpools daglige leder får mange henvendelser på Twitter.

3. aug 2017 kl 14.14 Arild Skjæveland

Tidligere i sommer tok Peter Moore over som daglig leder for Liverpool FC. Den tidligere EA Sports-sjefen er aktiv på Twitter, men setter ikke pris på alle henvendelsene han får. Spesielt når det kommer til kjøp og salg av spillere

– Ikke mitt ansvar

I dag tok han til Twitter for å forklare sin rolle.

«Vennligst tillit meg å komme med en respektfull påminnelse om at spilleroverganger IKKE er en del av mine arbeidsoppgaver som daglig leder. Vår sportsdirektør og manager med deres støtteapparat tar seg av den delen i klubben, og jeg har ekstremt stor tro deres evner til å gjøre det», twitret han.

«Jeg ser stor verdi i kommunikasjonen her (på Twitter) med våre fantastiske supportere over hele verden, og ser frem til å gjøre det gjennom hele sesongen», skrev han videre.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]