Oxlade-Chamberlain er klar!

Liverpool FC bekrefter overgangen.

31. aug 2017 kl 12.59 Arild Skjæveland

I går kom Liverpool og Arsenal til enighet om en overgangssum på 35 millioner pund for Alex Oxlade-Chamberlain. Han hadde sin medisinske sjekk på St. George’s Park, hvor England-troppen er på landslagssamling.

Liverpool FC bekrefter nå overgangen.

Femårskontrakt

Oxlade-Chamberlain skal ha skrevet under på en femårskontrakt, verdt 120.000 pund i uka ifølge BBC. Det er 60,000 pund mindre i uka enn han ble tilbudt i Arsenal, og skal også være mindre enn hva Chelsea ønsket å gi.

Spilleren ønsket å jobbe under Jürgen Klopp.

Ordknapp

Den offisielle hjemmesiden har fått noen få ord med spilleren.

– Jeg skal ikke si for mye i dag, siden jeg er her med England og vi har to viktige kamper som jeg vil fokusere på, men jeg gleder meg til å komme til Melwood, og du får først høre fra meg på LFCTV, sa spilleren ifølge Liverpoolfc.com.

– Jeg er på landslagssamling med England, så jeg er på St. George’s Park. Jeg er glad for å ha signert for Liverpool, og vi gi et stort takk til alle her hos FA som har gjort dette mulig, med å la meg bruke fasilitetene. Det har vært til stor hjelp.

Vi får nok høre langt mer fra 24-åringen i tiden som kommer.

Fjerde kjøp

24-åringen blir Liverpools fjerde kjøp denne sommeren. Fra før har Dominic Solanke, Mohamed Salah og Andy Robertson blitt hentet inn.

Med 11 timer igjen før overgangsvinduet stenger får vi se om det kommer flere…

Har du innspill til journalisten?
[email protected]