Sender Allan til Portugal

Liverpool håper at et opphold i Primeira Liga skal sikre Allan Rodrigues de Souza arbeidstillatelse i England.

29. aug 2017 kl 14.58 Einar Kvande

Liverpool Echo melder at Allan vil bli lånt ut til en portugisisk klubb denne sesongen.

Liverpool FC har mottatt forespørsler om å få låne brasilianeren fra en rekke europeiske klubber, som er informert om at Liverpool ikke kan benytte spilleren fordi han ikke har arbeidstillatelse i England.

Echo skriver at Liverpool er veldig nær å sluttføre en avtale med en klubb i Primeira Liga, hvor Allan vil få spille fast. En fordel med et opphold i Portugal er at brasilianeren ikke vil ha språkproblemer der.

Liverpool håper at et vellykket låneopphold i Portugal skal føre til at spilleren får den etterlengtede arbeidstillatelsen i England neste sommer.

Allan kom til Liverpool for 500 000 pund fra Internacional i hjemlandet Brasil i 2015. Han har siden blitt lånt ut til finske SJK, belgiske Sint-Truiden og tyske Hertha Berlin. Hos Hertha forrige sesong fikk han bare åtte kamper fra start og sju innhopp fra benken.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]