- Simon Mignolet er min førstekeeper

Jürgen Klopp sier at Mignolet vil være tilbake mellom stengene til neste kamp mot Manchester City. Klopp ønsker en situasjon med tre sterke keepere, og mente Simon var mentalt sliten.

27. aug 2017 kl 20.52 Torbjørn Flatin

Ikke uventet fikk Liverpools manager spørsmål om hvorfor han satte inn Loris Karius til kampen mot Arsenal. Klopp berømmet innsatsen til Karius, men understreket samtidig at Mignolet er førstevalget.

- Intensiteten for en keeper er annerledes. Det er ikke fysisk intens, den er mentalt intens, forklarte Jürgen Klopp til pressen etter 4-0 mot Arsenal.

- Vi skapte en situasjon før sesongen hvor vi ønsket å ha tre virkelig sterke keepere, noe som er vår situasjon for øyeblikket.

- Det betyr at du kan ikke ha noen klar toer eller treer. Ja, Simon er vår nummer en, men de andre har ingen klar rangering og er virkelig sterke keepere.

- Du kan si at Simon vant kampen om keeperplassen under pre-season. Han er en maskin, alltid veldig pålitelig og sjeldent skadet. Da jeg fortalte det til Simon i går (at han ville bli satt ut) takket han meg ikke akkurat, men jeg ønsket å gi ham en hvil og at Loris skulle stå denne kampen.

- Han gjorde mye bra (Karius). Han spilte cool fotball, ja kanskje noen ganger litt vel cool, men du behøver å kunne spille på små flater både som keeper og utespiller. Han gjorde en god jobb og jeg er fornøyd med ham.

- Hundre prosent, hvis ingen ting uforutsett skulle skje, svarte Klopp på spørsmål om at Simon Mignolet ville spille mot Manchester City.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]