Sparte en rekke spillere

Det var ikke bare Liverpool som stilte med et på papiret svekket lag i dag, med Champions League-kvaliken på onsdag i tankene.

19. aug 2017 kl 21.23 Einar Kvande

Lagoppstillingen til Hoffenheim i 1-0 seieren over Werder Bremen hjemme på Rhein-Neckar-Arena tydet også på at tyskerne slett ikke har gitt opp håpet om å kvalifisere seg til Champions League.

Den store, sterke spissen Sandro Wagner var ikke i kamptroppen til dagens Bundesliga-kamp, mens Serge Gnabry og matchvinner Andrej Kramaric startet på innbytterbenken.

Dette var Hoffenheims startoppstilling i kampen hvor innbytter Kramaric gjorde seiersmålet i det 84. minutt:

Oliver Baumann, Kevin Vogt, Benjamin Hübner, Håvard Nordtveit, Dennis Geiger (Eugen Polanski 74), Nadiem Amiri (Andrej Kramaric 64), Kerem Demirbay, Steven Zuber, Jeremy Toljan, Adam Szalai, Mark Uth (Serge Gnabry 67)

Lukas Rupp, Ermin Bicakcic, Pavel Kaderabek og Gregor Kobel var ubenyttede innbyttere. De tre førstnevnte av disse startet den første kampen mot Liverpool.

Bare fem av de som startet dagens kamp startet også da Liverpool vant 2-1 på Rhein-Neckar-Arena, nemlig keeper Baumann, samt utespillerne Vogt, Hübner, Demirbay og Zuber.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]