Spillerbørs:Ingen i nærheten av Liverpools ving

Sadio Manè var i en klasse for seg i Hoffenheim i dag. Løpene og bevegelsene satt, touchen var strålende og hans blendende teknikk fant tyskerne aldri ut av. Tidvis verdensklasse av Sadio, som vi mener var best i kveldens kamp.

15. aug 2017 kl 23.32 Tor Sandø

Simon Mignolet 8

Redder et svakt straffespark i første omgang. Har flere gode inngripener der han redder et mildt sagt vaklevorent forsvar fra baklengsmål. Meget god kamp av belgieren.

Trent Alexander-Arnold 7

Scorer et fantastisk ledermål fra langt hold. Ville mye i dag, unggutten. Får dog noen kryss på minussiden for feil plassering og svakt forsvarsspill. Men alt i alt godkjent. Fikk gult kort for protester.

Dejan Lovren 6

Det oser ikke akkurat sikkerhet og selvtillit fra Dejan i dag. Pådrar seg straffespark (der Gnabry hjalp godt til) og har noen horrible klareringer. Opphever offside på Hoffenheims mål. Vinner flere dueller offensivt enn defensivt.

Joel Matip 7

Er ryddegutt der bak. Når hans kolleger i forsvar gjør feil, er kameruneren mannen som griper inn og rydder opp. Han og resten av forsvaret må nå gå i seg selv. Det gjøres alt for mye feil i forsvarsrekken.

Alberto Moreno 5

Har noen grove forsvarsmiss. Plasseringsevnen er skremmende svak. Får pluss for noen gode framspill, men Klopp må nå finne på noe lurt. Moreno har fått sjanser nok på venstresiden i Liverpools forsvar.

Georginio Wijnaldum 6

Jobber og sliter på midten. Gjør mye av den usynlige jobben. Er også på noen besøk oppe og kunne med litt hell ha fått nettkjenning.

Jordan Henderson 6

Ble overrasket da han ble byttet ut for Milner etter en drøy time. Gjorde lite ut av seg på midtbanen kapteinen i dag.

Emre Can 6

Tyskeren var i hjemlandet og ville mye. Men ofte blir det litt for krampaktig. Vil mye og fikk gult kort for en i overkant tøff takling.

Sadio Manè 8 (LB)

Soleklar bestemannspris på Manè i dag. I en klasse for seg gjennom 90 minutter. bevegelsen, teknikken, farten, touchen er i verdensklasse.

Mohamed Salah 6

Litt frustrert egypteren i dag. Fikk ikke brukt farten sin på den måten han ønsker. Var en gang alene med keeper i første omgang, men skuddet gikk like utenfor.

Roberto Firmino 6

Var i lange perioder fullstendig usynlig. Jobber og går på løp, men det ble lite å notere i margen for brasilianeren denne gang.

James Milner

Tok midtbaneplassen og kapteinsbindet fra Henderson. Engelskmannens rutine var god i den knappe halvtimen han spilte på Liverpools midtbane.

Dominic Solanke

Fikk spille noen få minutter for Firmino og tok plass lengst framme. Gikk på de løpene på de få angrepsmulighetene som kom i en periode der Hoffenheim kjørte kampen.

Marko Grujic

Fikk noen få minutter for Manè, uten å markere seg nevneverdig.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]