Stiller trolig uten Mané

Liverpool kommer ikke til å ta noen sjanser med Sadio Mané foran den viktige returkampen mot Hoffenheim.

19. aug 2017 kl 09.12 Einar Kvande

Det er Paul Joyce i The Times som skriver at det er lite sannsynlig at Sadio Mané spiller fra start mot Crystal Palace i ettermiddag. Dette for å være føre var med tanke på kampen mot Hoffenheim, etter at senegalseren sto over torsdagens trening.

Jürgen Klopp antydet i går at høyreback Trent Alexander-Arnold også kan bli hvilt mot Palace. Liverpool har Joe Gomez og Jon Flanagan som kan spille i den posisjonen.

Tåler ikke mange skader

Klopp innrømmer til Liverpool Echo at troppen er såpass tynn at den ikke tåler mange skader på sentrale spillere. Til dagens kamp mot Palace er som kjent Adam Lallana, Nathaniel Clyne og Philippe Coutinho definitivt ute. Dersom Mané og Alexander-Arnold også står over kampen, begynner det å tynnes i rekkene.

Klopp mener at troppen hans er sterk nok til å kjempe om trofeer i alle fire turneringer dersom Liverpool unngår for mange skader.

– Dersom alle spillerne er skadefrie og tilgjengelige kan vi klare det. Dersom vi har mange skader blir det vanskeligere, innrømmer Klopp til Echo.

Alle spissene er skadefrie

– Alle lag får noen skader. Det er ikke kult at vi må klare oss uten Phil og Adam, men for øyeblikket er alle spissene våre skadefrie. Til og med Danny Ings er i god forfatning, men han trenger kamper.

– Vi har ikke 20 valgmuligheter på midtbanen, så det var veldig kult å se hvordan James Milner tok tak i kampen mot Hoffenheim. Det var viktig for oss.

– Marko Grujic er i god form. Slik er situasjonen nå. Dersom alle er skadefrie er det greit. Får man for mange skader er det ingen lag som kan håndtere intensiteten.

– Clyne-situasjonen er vanskelig, for han har ikke hatt noen preseason. Dette er en spiller vi ikke har bekymret oss så mye for tidligere, for han har alltid vært tilgjengelig.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]